Галчев: Играем доста хубав футбол, през пролетта ще сме по-доминиращи


Галчев: Играем доста хубав футбол, през пролетта ще сме по-доминиращи
Снимка: Levski.bg

647 0

Десният бек на Левски Патрик-Габриел Галчев говори обстойно след победа над Рига в последната зимна контрола на тима в Турция. Той изрази увереност, че отборът ще бъде по-добър спрямо есенния полусезон и ще играе по-доминиращ футбол.

Коментарът на Галчев:

Мачът с Рига

Започнахме малко колебливо, допуснахме ранен гол, но успяхме да се адаптираме към стила на Рига и заиграхме много по-добре. Мисля, че през цялото време контролирахме срещата и победихме заслужено добър отбор като Рига. Ние вече се изправяхме два пъти срещу тях - играхме и миналата подготовка, но те надграждат, вижда се, добър отбор са и им пожелавам успех в първенството.

Гордост е за мен да съм титулярен десен бек в Левски

Колебливото начало на лагера

Точно това е подготовката - да надграждаме това, което сме тръгнали да правим, това, което изискват треньорите. Така че в един подготвителен процес в началото е нормално - изморени футболисти, нови изисквания... С течение на времето успяхме да реализираме това, което искат треньорите, и то се вижда на терена, че играем доста хубав футбол. Според мен през сезона Левски ще е много по-доминиращ и много по-добър от лятото.

Очертаващото се титулярно място вместо Петрис

Аз винаги съм тренирал максимално, така че каквото е било преди, в момента е същото. Усещам повече отговорност в момента, защото се очертава да съм титулярен десен бек на Левски. Това е гордост за мен и аз искам да си заслужа мястото, да покажа на всички, че не съм пълнеж в този клуб.

Младите на лагера

Всички момчета, които са в съблекалнята в момента, тренират заедно 1-2 години вече. Вижда се, че и в академията има доста таланти, вече от тях зависи дали ще останат тук, както ние с Марин сме имали късмета. Аз им пожелавам успех, да работят здраво, защото могат да бъдат в този отбор, но то зависи от тях.

Мачът с Пирин

Според мен ще трябва силен, доминиращ Левски срещу такъв противник. Миналата зима също започнахме срещу тях, видяхме, че не е лесно. Трябва да си концентриран на 100% там, защото ще е първи мач за полусезона, ще има и тяхна, и наша публика. Аз съм сигурен, че ние ще се чувстваме домакини в Благоевград, но трябва да бъдем на максимално добро ниво, защото те са добър домакин и корав отбор.

Обръщение към феновете

Пожелавам им една успешна година, да продължават да ни подкрепят навсякъде, както досега. Те са нашият 12-и играч, те са уникални, да продължават да бъдат все така всеотдайни към клуба. А ето каква заявка направи съотборникът му Марин Петков. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички