Васил Колев: „Левски“ може да стане вторият или третият най-стабилен клуб у нас


Васил Колев: „Левски“ може да стане вторият или третият най-стабилен клуб у нас
Снимка: Петко Налбантов/БГНЕС

1329 0

Председателят на Тръст „Синя България“ Васил Колев благодари на Тодор Батков за всичко, което е направил за „Левски“, докато беше част от клуба. Колев е уверен, че при добро управление, „сините“ могат да се превърнат във втория или третия най-стабилен клуб в България.

„Нека да благодарим на господин Батков. Това е емоционален ден за него заради това, което е дал той на Левски.“, сподели Колев.

„В рамките на месец-два "Левски" може да бъде добре структуриран, така че ще проявим търпение. "Левски" има 1091 малки акционери. Имаме всички предпоставки да вървим към публично дружество – в това число и одит на всеки три месеца от държавата. Имаме уверение, че ще се върви към такава формула. Аз се надявам да стане добра структура и така и феновете да имат присъствие, докато "Левски" заработи така, както искаме. Бюджетът трябва да бъде приет. Това ще направи Левски вторият или третият най-стабилен клуб в България“.

„Ние още вчера казахме какво очакваме от това общо събрание. Първо очаквахме изясняване на собствеността на отбора. Разбира се веднага ще попитате за 15-те % има някакво разочарование, че те не са факт, но се удовлетворени от това, което бе посочено като намерение.“, добави още Васил Колев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички