Александър Ангелов постави три цели пред „Левски“


Александър Ангелов постави три цели пред „Левски“
Снимка: Levski news

1888 0

Новият крупен акционер в "Левски" Александър Ангелов благодари на Тодор Батков за доверието, което му е гласувал и постави три основни цели, които „сините“ трябва да изпълнят.

"Искам да благодаря на господин Батков за доверието. Осъзнавам много добре каква е отговорността. През последните десет години съм преживял всичко - и хубаво, и лошо. Познавам добре клуба и искам да продължа с колегите напред.", сподели Ангелов.

Той набеляза и три цели пред "Левски": "Първо - продължаваме със структура без мажоритарен акционер, ще има миноритарни акционери, от които никой няма да е с решителен глас. Второ - ще работим с действащ Управителен съвет, който ще взима важните решения. Третата точка е финансовата дисциплина - ясен бюджет и ясна финансова част. Надявам се тези стъпки да върнат "Левски" на върха в българския футбол", добави още новият акционер на „сините“.

Александър Ангелов отрече слуховете, че е адвокат на депутата от ДПС Делян Пеевски: "Твърденията са абсолютно спекулативни. Аз не съм адвокат на Делян Пеевски. Познавам го от 3-4 години, а в "Левски" съм от десет години. Работя като адвокат и познавам много хора, така че да се прави подобна връзка е спекулация", категоричен е Ангелов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички