Васил Божков се срещна с фенове на Левски - ето какво се разбраха


Васил Божков се срещна с фенове на Левски - ето какво се разбраха

6287 0

Интересна среща проведе Васил Божков с фенове на Левски, дни след като официално беше обявено, че бизнесменът ще налива пари чрез компаниите си в клуба. На срещата е бил самият той, както и хора от тръст "Синя България". Ето и какво написа организацията по повод срещата:

"На състояла се среща между г-н Васил Божков и Тръст „Синя България“ бяхме запознати с детайли от проведения вътрешен одит, свързани с тежкото финансово състояние на Левски.

Беше изразено твърдото му намерение да се справи с оздравяването и стабилизирането на клуба, като акцентът ще бъде върху реформиране на управленската структура, приоритетни инвестиции в юношеската школа и създаването на комфорт и сигурност за привържениците по време на мач чрез безкомпромисна борба с футболното хулиганство.

Тръст „Синя България“ ще приветства и подкрепя всички усилия, свързани с превръщането на Левски във финансово независим клуб и разбиване на продължилия твърде дълго порочен модел на управление", пише в публикацията на тръста.

Почеркът на новото ръководство вече се вижда ясно, като в клуба вече бяха направени ключови промени с привличането на Павел Колев за директор на клуба, както и на Георги Дерменджиев за старши треньор. Междувременно новите шефове на "Герена" направиха интересна рокада в треньорския щаб на Левски (четете подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички