Илиана Раева: Божков е друга класа в сравнение със спуснатите лица


Илиана Раева: Божков е друга класа в сравнение със спуснатите лица
Снимка: БГ Модна икона

3857 0

Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева коментира очакваното влизане на бизнесмена Васил Божков в Левски. Съпругата на "синята" легенда Наско Сираков приветства взимането на властта от велинградчанина.

"В момента не гледам футбол в България, но мога да кажа за Васил Божков, че това е възможно най-сериозният човек, който абсолютно вярвам може да направи нещо след 10 години агония и унищожаване на синия клуб. Васил Божков е първият човек, който ми помогна в художествената гимнастика, когато направих клуб "Илиана", коментира Раева, цитирана от "Труд".

ПРАВИЛ ЛИ Е ОПИТИ СПАС РУСЕВ ДА ВЪРНЕ НАСКО И МЪРИ НА "ГЕРЕНА"?

"Много сериозен човек, съвсем друга класа човек, като ги сравнявам с предишните спуснати по незнайно каква причина, да не им споменавам имената. Левскарите трябва да са много щастливи с една такава новина. Той е човек, който може да направи много. Аз лично съм щастлива, че е там", добави бившата гимнастичка.

Настоящият собственик на клуба Спас Русев призна преди дни, че той е убеждавал Божков да участва в издръжката на столичния гранд. Подробности вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички