Кралев: Васил Божков няма да подведе хората, които му се доверяват


Кралев: Васил Божков няма да подведе хората, които му се доверяват
Снимка: БГНЕС

2178 0

И спортният министър на България Красен Кралев също приветства влизането на Васил Божков във властта в Левски. Той посочи, че очаква от клуба, като футболна институция, да бъде финансово стабилен. "Доколкото познавам човека, който се е захванал публично с финансирането на Левски, мисля, че няма да подведе хората, които му гласуват доверие", заяви днес министърът.

"Очаквам Левски, като един от най-обичаните български отбори, да е финансово стабилен, за да може да продължи да изпълнява своята мисия в обществото - да създава футболисти, да възпитава у децата любов към спорта", допълни Кралев.

ЩЕ ИМА ЛИ ЛЕВСКИ НОВ КАПИТАН?

"Това е клуб с много фенове и голямо влияние. Левски и ЦСКА са футболни институции, които имат огромно влияние върху хората, върху децата. Така че винаги трябва да сме загрижени какво се случва с тях и да желаем те да бъдат финансово стабилни, защото обществото има нужда от тях. Пожелавам на Левски да преодолеят финансовите препятствия, за които слушам по медиите. Смятам, че нещата ще бъдат подредени. Нека първо да видим кои ще бъдат собственици", каза още той.

Каква е най-голямата грешка на Спас Русев по време на престоя му на "Герена" според самия него - вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички