Васил Божков посочи Левски и Бойко Борисов в "най-големия рекет у нас", "сините" участват с 25 млн. лв.


Васил Божков посочи Левски и Бойко Борисов в "най-големия рекет у нас", "сините" участват с 25 млн. лв.

11697 0

Бившият собственик на Левски Васил Божков направи любопитно разкритие. Той вярва и сподели, че "синият" клуб участва в един от най-големите рекети в цялата история на България. Друга "главна роля" е за министър-председателя на страната Бойко Борисов.

Божков пише за голямата измама и намесва името на премиера, като завършва, че "европейските институции са се заели със случая въпреки бездействието на българската прокоратура и Каскета". На приложената снимка (вижте по-долу) към текста се вижда и клубната емблема на Левски, срещу която стои сумата от 24,8 милиона лева.

"Всички се впечатляват от нощното шкафче на Бойко. Наистина е скандално, недостойно и грозно. Всеки политик би си подал оставката и би се скрил от обществото.

Любопитното е, че най-големият рекет в историята на България изглежда забравен. Затова ви показвам нагледно количеството пари, заграбени чрез този рекет само за 3 години.

Пропорциите между ББ, нощното му шкафче и купчината пари са реални.

#БъдетеЗдрави

P.S.: Докато българската прокуратура и Каскета бездействат, европейските институции вече са се заели със случая" - пише Божков в личния си профил в социалната мрежа Facebook.

Междувременно, Левски вече се похвали с нов рекламен партньор.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от ЦСКА


Футболист на ЦСКА е бил желан от Реал и е побеждавал Барселона с Меси, Суарес и Неймар

Интересна информация за нов в ЦСКА разкри SportLive.bg. Става въпрос за нападателя Адалберто Пеняранда,...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама