Васил Божков коментира акцията и призна: Най-вероятно не съм в България


Васил Божков коментира акцията и призна: Най-вероятно не съм в България
Снимка: БГНЕС

4110 0

Собственикът на Левски Васил Божков "най-вероятно" не е в България. Това обясни той пред "bTV", след като беше потърсен за коментар на спецакцията в офиси на негови компании, както и наличието на полицейски патрули пред дома му. Той обаче беше категоричен, че не се укрива от никого и е готов до няколко часа да се появи, ако действително бъде издирван. 

"Не се укривам и никой не ме е издирвал. Готов съм във всяко едно време да се явя пред органите и да дам показания, ако се налага. Не знам за какво е акцията, нямам представа, чакам да разбера", обясни Божков пред телевизията. 

"Не мога да коментирам, имам си прекалено много работа, за да се занимавам в момента с това. В момента се намирам на телефона си. Дали съм в България? Най-вероятно не съм. Казах ви, имам си много работа. Не мога да си оставя бизнеса в чужбина и да седя в България.

Ако някой ме потърси, до няколко часа мога да се появя. Както виждате, на телефона съм, вдигам на всички и всеки може да ме призове", отсече собственикът на Левски.

"Оттук нататък какво ще стане не мога да кажа. Всичко зависи от парламента. Ако преценят да ме арестуват, но не съм извършил никакви престъпления, не се укривам, така че не виждам от какво да се чувствам застрашен. 

Готов съм да съдействам, но не знам за какво са тези обиски и целия този шум", допълни Васил Божков, който говори още по темата по-рано днес

Както е известно, в последните седмици се разрази истинска вихрушка около един от основните бизнеси на собственика на Левски - Националната лотария, а днес на първо четене бе приет новият проектозакон за хазарта (подробности четете тук)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички