Васил Божков: Докато имам възможност, Левски ще е добре


Васил Божков: Докато имам възможност, Левски ще е добре
Снимка: БГНЕС

4080 0

Благодетелят на Левски Васил Божков в известен смисъл успокои феновете на клуба, заявявайки, че "докато има възможност" "сините" ще са добре. Както е известно, от вчера бизнесменът е издирван с европейска заповед, повдигнати са му 7 обвинения, а 13 от офисите му бяха претърсени в спецакция.

"Съдбата на Левски не мога да кажа каква ще е. Докато имам възможност, Левски ще бъде добре. Предполагам, че държавата се притесни, защото казах на феновете на Левски, че, ако национализират лотарията, няма да мога да издържам клуба. Не знам от какво се притесни държавата... От протести? От друго? Гешев пък каза, че никой нямало право да протестира. Всеки има право да протестира. Той бил за протестите, но за протести, които на него му харесват. Ако са ти нарушени човешките права, нямаш право да ги защитиш като протестираш? Не ги разбирам. Не живеем в нормална правова държава", коментира Божков пред bTV.

Той коментира срещата си с феновете на столичния гранд, която, според него, изглежда е притеснила държавния апарат. "Просто предупредих фенклубовете и всички фенове каква ще бъде съдбата на Левски, ако спрат лотарията. Не, че не искам да помагам, а просто няма да имам възможност. Това беше информация, защото исках да съм честен с тях. Питаха: "Какво да правим?". Казах им: "Ако искате - среща с премиера. Той сигурно ще оттегли подкрепата на ГЕРБ и този закон няма да мине". Друго не виждах какво мога да направя. Нали той каза, че е фен на Левски, ходил от всичките заедно на повече мачове", каза още благодетелят на "сините". А каква бе позицията на фирмата му след акцията вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички