Босът на Левски: Арестуваха жена ми, не знам какво става със семейството ми


Босът на Левски: Арестуваха жена ми, не знам какво става със семейството ми
Снимка: БГНЕС

4380 0

Благодетелят на Левски Васил Божков разкри, че при вчерашната спецакция на прокуратурата е била арестувана неговата съпруга. Той заяви, че не е сигурен дали тя е освободена и че не знае какво се случва със семейството му. Както е известно, вчера от прокуратурата обявиха, че е издадена европейска заповед за арест на Божков и са му повдигнати 7 обвинения.

"Арестуваха жена ми. Нямам информация къде е сега. Може би е върната, може би е в ареста. При претърсванията нищо не е взето от офисите. Нещата по обвиненията не могат да ги намерят в офисите", коментира той пред bTV.

Бизнесменът обяви още, че за всичките 5 години Националната лотария "сигурно е спечелила няколко стотин милиона". "Но при всички положения не са толкова, колкото Гешев твърди, че сме откраднали". Той отрече да е оказвал каквото и да е влияние на решенията на Комисията по хазарта. "Бизнесът е строго регулиран. Няма как да се влияе”, заяви той. Междувременно, на първо четене бе приет и новият закон за хазарта. Припомнете си какво заявиха феновете по този повод, след като Божков им заяви, че при окончателното му приемане няма да може да продължи с финансирането на Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички