Валери Божинов вместо Николай Михайлов за начало на подготовката в Левски


Валери Божинов вместо Николай Михайлов за начало на подготовката в Левски
Снимка: Lap.bg

22345 0

Новият треньор на Левски - Николай Костов, изведе възпитаниците си за първа тренировка под негово ръководство, което даде начало на "синята" подготовка. Това се случи пред очите на изпълнителния директор в клуба - Даниел Боримиров, и екс звездата Валери Божинов.

Заниманието на едно от помощните игрища около "Герена" се радваше и на сериозен интерес от феновете, които според информации са били повече от стотина. На тренировката са присъствали всички чужденци, както и някои от лидерите на тима.

Присъствали и отсъстващи

Към отбора се включиха и някои от най-добрите юноши, които са основна част от дублиращия отбор в Трета лига. Допълнителна почивка от няколко дни са получили националите Марин Петков, Андриан Краев, Патрик-Габриел Галчев, Илиян Стефанов и Пламен Андреев.

 В групата не присъстваха завръщащия се от наем в Турция Здравко Димитров, вратарят Николай Михайлов и контузеният Роналдо, но за сметка на това се появи Нейтън Олдър.

Вижте според Даниел Боримиров коя звезда отпада тотално от плановете на Левски!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички