Валери Божинов с огромно дарение за Левски


Валери Божинов с огромно дарение за Левски
Снимка: Официален сайт на Левски

2390 0

Нападателят на Пескара Валери Божинов за пореден път засвидетелства голямата си любов към Левски, след като стана един от големите дарители на "сините" във време, в което клубът е по-близо до фалит, отколкото до финансова сигурност. Бившият национал даде на тима 19 140 лева дарение, а символиката е свързана с годината, в която е създаден клубът - 1914. 

Макар че заплатите на нападателя отдавна не са в размера, който прибираше в Ювентус и Манчестър Сити, Божинов за пореден път демонстрира, че Левски му е на сърце, както неведнъж е казвал както по време на двата си престоя на "Герена", така и след напускането си. Той си тръгна от столичния гранд по настояване на Петър Хубчев преди година, тъй като не влизаше в сметките на бронзовия медалист от САЩ 1994. 

Междувременно, "сините" фенове продължават да даряват всякакви суми за оцеляването на любимия си тим. В последната седмица са постъпили големи дарения, чиято обща стойност все още не е официално обявена, но е със сигурност сумата е 6-цифрена. 

Най-голямото дарение обаче разпали сериозна дискусия сред "синята" общност. То беше на стойност 500 хиляди лева от страна на депутата Делян Пеевски, а от Левски коментираха окончателно какво ще се прави с парите от бизнесмена (подробности тук)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички