Холмар: Привържениците са невероятни


Холмар: Привържениците са невероятни
Снимка: Официален сайт на Левски

1029 0

Централният защитник на Левски Холмар Ейолфсон изрази възхищението си от привържениците на „сините“, споделя „Тема спорт“. Бранителят даде интервю за исландско издание, в което разказа за случващото се в отбора и опитите на феновете на Левски да спасят клуба си.

В статията се описва ситуацията, в която изпаднаха 26-кратните шампиони в началото на годината след повдигнатите обвинения от страна на прокуратурата към Васил Божков, както и че акциите са били джиросани на премиера Бойко Борисов. "Привържениците бяха невероятни през тези месеци. И точно те спасиха клуба, всичко е благодарение на тях. Феновете направиха толкова много неща. Стартираха кампании, купуваха виртуални билети, въреки че няма мачове заради коронавируса. Непрекъснато се повтаряше, че до седмица клубът ще обяви банкрут, но привържениците ни винаги съумяват да съберат достатъчно пари, за да продължат съществуването му", заяви Холмар Ейолфсон пред mbl.is.

През настоящия сезон в efbet лига 29-годишният защитник е изиграл 18 мача за Левски, в които е успял да се разпише 3 пъти и е добавил 1 асистенция на сметката си. А ето кой скандинавски клуб прояви интерес към бранителя преди няколко седмици.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички