Симеон Славчев тренира нормално с Левски, Стивън Петков и Ради Цонев също се присъединиха


Симеон Славчев тренира нормално с Левски, Стивън Петков и Ради Цонев също се присъединиха
Снимка: Оф. сайт на Левски

1502 0

В Левски могат да са доволни, защото групата от футболисти става все по-голяма. На днешната тренировка двамата нови - Стивън Петков и Радослав Цонев, се включиха към заниманията. Наравно с останалите тренираше и Симеон Славчев, който лекуваше контузия.

"Футболистите на „Левски“ подновиха тренировъчния си процес след еднодневна почивка. „Сините“ направиха занимание на помощния терен на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“, с което поставиха и началото на подготовката си за предстоящия в събота домакински двубой срещу „ЦСКА 1948“.

Към основната група се присъедини Симеон Славчев, който взе участие във всички фази на тренировката, а Найджъл Робърта и Тома Даске се подготвяха по индивидуална програма.

Треньорският щаб заложи днес на серия от бегови упражнения, а в края тима бе разделен на шест отбора за игра на джитбол" - написаха "сините" в официалния си сайт. Междувременно, Лече взима сериозен процент при следваща продажба на Ради Цонев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички