Валери Божинов призова за обединение в Левски: Наско Сираков и Станимир Стоилов са легенди


Валери Божинов призова за обединение в Левски: Наско Сираков и Станимир Стоилов са легенди
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2611 0

Бившият футболист на Левски и един от любимците на "синята" публика Валери Божинов взе отношение по нашумелите казуси около клуба след проведеното Общо събрание на клуба миналия четвъртък (6 април).

Валери Божинов призова за обединение в Левски и посочи, че мажоритарният собственик Наско Сираков, както и наставникът Станимир Стоилов са легенди.

"Аз винаги съм бил на мнение, че в Левски трябва всички да са обединени. Винаги съм бил на мнение, че и в България всички трябва да бъдем обединени. Само тогава сме силни. Винаги съм искал най-доброто за отбора си и за страната си. Когато има разделения, няма и успехи, просто нещата не се получават", сподели Божинов за "Мач Телеграф".

"И Станимир Стоилов, и Наско Сираков са много големи легенди. Това са хора, които са постигнали много и са направили много за Левски. Това, което се случва със сигурност на никой, който обича клуба, не му е приятно. Сигурен съм, че двамата могат и трябва да направят така, че Левски да се върне там, където му е мястото. Да бъде шампион да играе в Европа и да преследва класиране в Шампионска лига. Да продава и купува футболисти и да развива млади таланти. Да направят един модел, който да бъде за пример на всички отбори в България. Всички искаме обединен Левски".

"Привържениците са неизменна част от нашия клуб. Без тях няма да бъде постигнато, каквото и да било. Те го показаха и продължават да го показват с всичко, което правят за клуба. Дай Боже, другата година отборът да се бори за шампионската титла и да играе в Европа. Без силен Левски и ЦСКА няма как да има прогрес в нашето първенство. Аз съм против всичко това, което се случва в момента. Моето мислене и виждане е съвсем различно. Минал съм и съм израснал в много големи отбори. Това разединение не е нормално и удря по реномето на Левски. Това не е приятно. Мъри Стоилов е много голяма фигура за Левски, както и Наско Сираков. Феновете също, те са много важни", добави още бившият футболист на "сините".

ВИЖТЕ ОЩЕ: "Левски на Левскарите" отправи предупреждение до Наско Сираков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички