Валери Божинов посети "Герена", но отрече да се връща в Левски


Валери Божинов посети "Герена", но отрече да се връща в Левски
Снимка: Официален сайт на Левски

1768 0

Емблематичният нападател Валери Божинов се появи на "Герена" по-рано през деня. Бившият футболист на Левски веднага привлече интерес с присъствието си и подхрани спекулациите, че отново ще заиграе със синята фланелка. Божинов обаче, поне засега, отхвърля такъв сценарий.

Нападателят разтрогна с италианския Пескара преди броени дни, като заяви, че е готов да играе за Левски дори и без пари. Причината за посещението му на стадион "Георги Аспарухов" обаче е друга - да се види с доскорошния капитан на отбора Живко Миланов, който се оттегли от футбола.

“Дали ще се връщам? Не, не. Дойдох да видя Жиката (Живко Миланов). Сериозно”, каза Божинов пред Sportal.bg. След като Миланов съобщи новината за отказването си от футбола, Божинов се обърна емоционално към бранителя в трогателно видео.

34-годишният футболист, който има във визитката си мачове за европейските грандове Ювентус и Манчестър Сити, има два престоя на "Герена" - през 2014-а и 2019-а. Тежкото финансово състояние на "сините" и ексклузивното предложение на Божинов да играе без пари може да убеди ръководството да го върне за трети път в редиците си.

Междувременно гръцката преса заговори, че местният гранд АЕК се интересува от нападател на Левски (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички