ВИДЕО: Валери Божинов се разчувства при емоционално съобщение към Живко Миланов


ВИДЕО: Валери Божинов се разчувства при емоционално съобщение към Живко Миланов
Снимка: БГНЕС

2370 0

Бившият футболист на Левски Валери Божинов записа емоционално съобщение към Живко Миланов, който вчера (23.06) изигра последния си професионален футболен двубой. Божинов публикува видеото в личния си профил в социалната мрежа "Instagram", а ето и какво заяви в него:

"За мен беше чест, удоволствие и привилегия да ми бъдеш капитан в Левски. Да те опозная като човек, да опозная твоето семейство, твоите деца. Да имам възможността да играя с теб. Това, което мога да кажа, е, че на първо място ти си един изключително добър човек, професионалист, капитан, легенда и най-вече, в моите очи, ти си един голям мъжкар. Гледайки те снощи, се разчувствах, развълнувах. Дори, като всеки един човек, който носи сърце и душа, се разплаках след мача и по време на мача. Ти си един наистина уникален човек. Имах възможността да те опозная в последния си период в Левски. Емоциите, смехът в съблекалнята и в автобуса, седейки един до друг и слушайки шампионския диск на Левски.

Играл съм с теб и в младежкия национален отбор, и в националния отбор. Благодарен съм ти, че ме допусна до теб. Приятелю, както се казва в приказките, всяко начало има край. Но твоя край няма да свърши с това, че приключваш с футбола. Убеден съм, че сега тепърва започва един много важен период в твоя живот и в твоята кариера. Сигурен съм, че това, което ти отне животът с това заболяване, ще ти върне много. Имаш прекрасно семейство, наслаждавай се на тях. В най-скоро време ще вземеш и Про Лиценс за треньор. Сигурен съм, че ще направиш и една голяма кариера като треньор. Надявам се да бъда част от твоя щаб. Моето желание беше да бъде до теб в този труден момент. Емоционално съм много развълнуван в момента, но искам да ти кажа, че ти ще успееш, приятелю, да се пребориш с всичко това.

Има неща, които в момента не мога да кажа, не е за пред камерата. Пожелавам ти успех, обичам те, съжалявам, че по този начин трябваше да се развие всичко и да приключиш така кариерата си. Лично аз исках да завършиш кариерата си по съвсем друг начин. Тежко ми е, трудно ми е в момента да говоря. До теб съм, с теб съм и те обичам. Винаги за мен си бил пример във всяко едно отношение. Обичам те и ти пожелавам успех занапред, да знаеш, че имаш приятел като мен. Ще успеем заедно, приятелю!" - сподели Божинов.

А ето и съобщението на Левски към Живко Миланов.

View this post on Instagram

@milanov21 ❤💙

A post shared by Valeri Bojinov (@valeribojinov86) on

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички