Валери Божинов обеща да дари заплатата си на Левски


Валери Божинов обеща да дари заплатата си на Левски
Снимка: Официален сайт на Левски

1707 0

Бившият футболист на Левски Валери Божинов обеща да дари заплатата си или част от нея на "сините". В момента нападателят се подвизава в италианския Пескара, след като през февруари сключи договор до лятото.

"Знам, че доста хора събират пари, искам и аз да бъда дарител. Искам да даря една част от моята заплата в Пескара. Не трябва само да се говори колко обичаш клуба, трябват факти и аз ще бъда съпричастен с отбора. Или една част от моята заплата или една цяла моя заплата ще отиде в касата на Левски. Ще звънна на Павел Колев да ми даде сметката и ще даря средства", заяви Божинов пред "Дарик".

"Аз съм помагал на клуба, защото този отбор съм го почувствал със сърцето си. Ако мога да помогна, ще помогна. Заобичах този клуб. Видях какво е да си на 100-годишнината на Левски, феновете, публиката… Това, което видях в Левски е нещо уникално. Когато обичаш нещо и го чувстваш – никой не може да ти го отнеме. Изпитал съм го, носейки фланелката на Левски", добави Божинов, призовавайки феновете да продължат да помагат на отбора.

Преди няколко дни в социалните мрежи Валери Божинов отправи послание към "сините" фенове (видео вижте тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички