Валери Божинов: Левски ще се стабилизира, но под каква форма - не знам


Валери Божинов: Левски ще се стабилизира, но под каква форма - не знам
Снимка: Lap.bg

1041 0

Валери Божинов взе участие в детския футболен турнир в памет на Георги Марков и след това каза няколко думи пред насъбралите се журналистите относно ситуацията в Левски. Той заяви, че е оптимист и вярва, че всичко ще бъде наред в "синия" клуб:

"Аз съм оптимист. Аз съм човек, който вярва, че нещата ще се оправят. Няма по-велико нещо от нашия клуб, от феновете. Под каква форма, не знам. Но съм сигурен, че нещата ще се оправят. Левски ще се стабилизира. Благодаря на г-н Сираков, че ми дадоха възможност да остана и да тренирам. Думата "благодаря" не струва пари. Аз не търся други отбори на този етап. Искам да се подготвя добре. Да мога да помогна с каквото мога на клуба. Няма по-велико нещо от Левски".

"Още един път благодаря на момчетата за професионализма. Тези хора, които работят в клуба, те идват с желание, с воля. Всеки идва и работи със сърце. Левски е кауза. Аз съм техен съотборник, но искам да им благодаря. В тежката ситуация идват тренират. Чакаме позитивни новини. Живко Миланов също ми позволи да тренирам. Левски ми е на сърце, този велик клуб", сподели Валери Божинов.

ТУК можете да разберете какъв отговор е дал Павел Колев на предложението на Джоузеф Диксън да остане на работа в Левски!

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Други


Професор посочи 8-те фактора за изпълнение на успешни дузпи след мача

В плейофите на Евро 2020 цели 3 мача завършиха с изпълнение на дузпи след равенство в основното време и продълженията....

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама