Павел Колев отговорил на Джоузеф Диксън дали ще остане с него в Левски


Павел Колев отговорил на Джоузеф Диксън дали ще остане с него в Левски
Снимка: Lap.bg

5699 0

Когато потенциалният нов собственик на Левски Джоузеф Диксън даде пресконференция, той призна, че иска Павел Колев да остане като изпълнителен директор в клуба, докато той е там. Самият Колев обаче е в оставка от месеци насам.

Той няма и никакво намерение да си я отдръпва и да продължава с работата си в клуба, информира "Мач Телеграф". Колев работи в УЕФА от януари месец насам, а за "синия" помага от любов. Той бе с ключова роля клубът да не фалира, като на няколко пъти бе заявил, че когато Левски се стабилизира, ще си тръгне.

Припомняме, че всички неизвестни ще паднат на 6 юли и тогава ще се разбере дали Диксън е напълно сериозен в намеренията си, каквито притеснения има от "сините" привърженици и други около клуба. Тогава в касата на Левски трябва да влязат 3 500 000 долара, които британецът е обещал да даде преди да вземе акциите.

Самият Диксън не е обнадеждил особено феновете и хората, свързани със "сините". Тодор Батков-младши дори си позволи да определи Джо Диксън като "сламен инвеститор" с обидни представления.

Малко след него пък и легендата на клуба Даниел Боримиров нападна Диксън и призна, че не му вярва - направил обещания, а след това просто си е тръгнал.

Неслучайно самият Наско Сираков е активирал план "Б" и е провел разговори с известна българска фирма.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички