Павел Колев отговорил на Джоузеф Диксън дали ще остане с него в Левски


Павел Колев отговорил на Джоузеф Диксън дали ще остане с него в Левски
Снимка: Lap.bg

4645 0

Когато потенциалният нов собственик на Левски Джоузеф Диксън даде пресконференция, той призна, че иска Павел Колев да остане като изпълнителен директор в клуба, докато той е там. Самият Колев обаче е в оставка от месеци насам.

Той няма и никакво намерение да си я отдръпва и да продължава с работата си в клуба, информира "Мач Телеграф". Колев работи в УЕФА от януари месец насам, а за "синия" помага от любов. Той бе с ключова роля клубът да не фалира, като на няколко пъти бе заявил, че когато Левски се стабилизира, ще си тръгне.

Припомняме, че всички неизвестни ще паднат на 6 юли и тогава ще се разбере дали Диксън е напълно сериозен в намеренията си, каквито притеснения има от "сините" привърженици и други около клуба. Тогава в касата на Левски трябва да влязат 3 500 000 долара, които британецът е обещал да даде преди да вземе акциите.

Самият Диксън не е обнадеждил особено феновете и хората, свързани със "сините". Тодор Батков-младши дори си позволи да определи Джо Диксън като "сламен инвеститор" с обидни представления.

Малко след него пък и легендата на клуба Даниел Боримиров нападна Диксън и призна, че не му вярва - направил обещания, а след това просто си е тръгнал.

Неслучайно самият Наско Сираков е активирал план "Б" и е провел разговори с известна българска фирма.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Из архива


Най-странните трансферни "суми", за които не сте и предполагали

Предвид коронакризата през този летен трансферен прозорец не очакваме космически сделки, на каквито бяхме...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама