Джоузеф Диксън се отказва от Левски?


Джоузеф Диксън се отказва от Левски?
Снимка: Lap.bg

2892 0

Джоузеф Диксън почти сигурно няма да бъде собственик на Левски, съобщава "Тема спорт". Според изданието е много по-вероятно сделката да пропадне, отколкото да се осъществи. Все още няма яснота около прехвърлянето на собствеността въпреки че англичанинът представи банкова гаранция от американска институция на стойност 150 милиона долара, като тя беше изпратена за проверка.

Диксън коментира на пресконференцията, че капарото от 3.5 милиона евро ще бъде преведено само при финализиран договор между двете страни. Не е ясно все още дали Диксън ще има разрешението да построи нов стадион и мол на "Герена".

Първоначалната вноска на Диксън е от изключителна важност за Левски, за да се покрият дълговете, както и да се започне работа по селекция. Поради тази причина Сираков обяви иплан "Б", който е намиране на нови спонсори и икономисване. При такова стечение на обстовятелствата се очаква да пропадне и завърщането на Станимир Стоилов.

Съмнението в Диксън се зароди и в други "сини" легенди. Ето какво заяви Даниел Боримиров.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Из архива


Какво се случи с най-младия футболист, играл професионално?

Боливиецът Маурисио Балдивиесо може би не говори нищо на съвременния футболен фен. Преди 12 години обаче полузащитникът...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама