Валери Божинов коментира слуховете за трансфер в Локомотив София


Валери Божинов коментира слуховете за трансфер в Локомотив София
Снимка: Yulian Todorov/ LAP.bg

2219 0

Валери Божинов коментира наскоро появилите се информации, че може да премине в новака в българската Първа лига за сезон 2021/22 - Локомотив София. В интервю за "Sportal" той за пореден път заяви, че иска да завърши кариерата си в Левски:

"Искам да продължа да играя и да помагам в съблекалнята на Левски. Аз нямам претенции за игрово време или да заема мястото на даден млад футболист. В слуховете за преминаване в Локомотив София няма нищо вярно. Няма как да коментирам нещо, което дори самият аз не знам", призна нападателят.

"Надявам се да остана в Левски и да завърша своята кариера в клуба. Няма да съм в тежест на никого. Ако трябва, ще играя по 10-15 минути, дори да съм извън групата не е проблем. Аз съм в клуба, за да помагам на младите и на ръководството с каквото мога", завърши коментара си Божинов.

Твърде вероятно е Наско Сираков да вземе окончателно решение дали да предложи договор на футболиста, когато стане ясна развръзката с друг български нападател, който е желан от "сините" - подробности четете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Кратки истории


СНИМКИ: Денят, в който НЛО прекъсна мач в Италия

Преди 67 години футболен мач във Флоренция, Италия, беше прекратен в самия му разгар. Футболисти и зрители...

Реклама

Най-четени новини


виж всички