Важен ден за Левски - на "Герена" се очаква позитивна развръзка


Важен ден за Левски - на "Герена" се очаква позитивна развръзка
Снимка: LAP.bg

11495 0

Важни събития се очаква да се случат днес на стадион "Георги Аспарухов"! Според "Тема спорт" през днешния ден Левски трябва най-накрая да подпише договори с трима от своите основни футболисти.

Става въпрос за близнаците Борислав Цонев и Радослав Цонев, както и за по-малкия брат на Божидар Краев - Андриан Краев. И тримата водят лятна подготовка със "сините", въпреки факта, че контрактите им с клуба изтекоха в края на юни 2021 година.

В началото на миналата седмица се появиха информации, че на братя Цоневи вече са предложени нови договори, а условието от тяхна страна, за да ги подпишат, е било да им бъдат изплатени всички дължими възнаграждения...

По информация на изданието това вече се е случило и се очаква през днешния 13 юли най-добрите играчи на Левски да сложат подписите си под споразуменията. Ситуацията с Анди Краев е подобна и най-вероятно той също ще парафира със "сините" до края на деня.

Междувременно бъдещето на 35-годишния Валери Божинов продължава да бъде неясно - нападателят тренира на "Герена", но на този етап няма индикации да продължи да го прави още дълго. Наскоро се появиха информации, че опитният футболист може да си присъедини към един от новаците в Първа лига - подробности четете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички