Активизация! Феновете на Левски вкараха 6-цифрена сума в касата на клуба!


Активизация! Феновете на Левски вкараха 6-цифрена сума в касата на клуба!
Снимка: Lap.bg

5052 0

Интересни новини разкри управителят на клубния магазин на Левски на стадион "Георги Аспарухов" - Пламен Петров! В коментар пред "Мач телеграф" той разказа как върви продажбата на абонаментни карти и екипи за новия сезон.

На този етап "сините" запалянковци са изкупили повече от 1800 карти и 1700 фланелки за сезон 2021/22!

"Следим всички останали, а освен това си обменяне информация с останалите колеги. Затова спокойно мога да кажа, че нещата при нас стоят много по-добре. На ден се подновяват над 140 карти, което е доста добре", посочи Петров, правейки сравнение с другите отбори в България.

"През септември започваме кампания за подновяване и на членските карти, което може да осигури един добър ресурс. Не сме спирали да работим и сме подготвили много изненади с изцяло нови продукти, които сме разработили", загатна още Пламен Петров.

Цената на една фланелка е 99лв. Проста сметка показва, че до този момент "сините" фенове са вкарали в касата на клуба сумата от 168 300лв.

Абонаментните карти пък се продават на цени от 52лв. (за Сектор Б), 60лв. (Сектор В) и между 112 и 165лв. (Сектор А). На този етап няма точна информация за това колко карти за коя трибуна са закупени, но при всички положения от това "перо" Левски е спечелил още минимум 100 000лв., благодарение на своите фенове!

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички