Валери Божинов: Който е на терена, трябва да остави не сърцето, а далака си, на терена за тези фенове


Валери Божинов: Който е на терена, трябва да остави не сърцето, а далака си, на терена за тези фенове
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

624 0

Бившият футболист на Левски - Валери Божинов, отправи силни думи към феновете на "сините" и на ЦСКА малко преди дербито между двата тима днес.

"Поклон пред феновете на Левски и на ЦСКА. За това, което правят днес и продължават да правят, независимо от резултатите и позициите на двата отбора. Феновете показват за пореден път, че са номер 1 и мисля, че неслучайно днес е празник. Ако има награда след мача, трябва да я дадем на двете агитки", каза Божинов пред "Диема спорт".

"Да паднеш с 5 гола в Разград и да загубиш домакински мач от Локомотив (Пловдив), но да имаш такива шествия, да дойдат толкова много хора - само поклон пред Левски и ЦСКА. Това е само за пример. Не задължава, трябва този, който е на терена и чака да влезе, не да остави сърцето си на терена. Не знам какво трябва да си остави - далака си, за тези хора", продължи той.

"Хората в България редовно показват, че обичат футбола, обичат отбора си. Отделят средства, а в днешно време е трудно да отделиш 20-30 лева. Поклон пред "сините" и "червените" фенове!", завърши бившата футболна звезда. А ето колко фенове на двата тима присъстват на мача. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички