Валери Божинов: Благодаря на феновете, че спасяват Левски, пожелавам им победа


Валери Божинов: Благодаря на феновете, че спасяват Левски, пожелавам им победа
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3255 0

Една от бившите големи звезди на родния футбол - Валери Божинов, сподели мнението си пред Sportal за последните събития в Левски и началото на сезон 2023/24 в Първа лига.

Екс играчът на "сините", Ювентус и Манчестър Сити междувременно бе поканен от ръководството на клуба да бъде гост на "Синя фиеста" преди домакинството на ЦСКА 1948 в събота от 18:45 часа. 

Мнението на Божинов

"Благодаря на футболен клуб Левски за поканата да съм сред любимите ми привърженици и другите хора, и феновете на Левски. Пожелавам на отбора, феновете, г-н Костов и ръководството да тръгнат с хубава победа и добра игра. Това е най-важното, за да зарадваме нашите привърженици, които за пореден път показват обичта си към отбора. А и имаме нужда от тяхната подкрепа. Те са 12-ият човек за нас.

Аз подкрепям Левски. Подкрепям тези фенове, които са облечени в синьо и са на стадиона. Подкрепят, идват и дават мило и драго за клуба. Показаха на всички, че както са създали отбора, така правят всичко възможно да го спасят. Левски е създаден от феновете. Да не забравяме каква е историята на нашия клуб. Благодаря на всички тези хора, че те създадоха Левски и продължават да го спасяват. Всичко това е знак колко много обичат клуба си. Аз подкрепям Левски, подкрепям “Л”-то, подкрепям синьото", обясни Божинов преди битката между "сини" и "червени". 

Следете Левски - ЦСКА 1948 НА ЖИВО със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички