Левски - Ботев Враца по ТВ: Къде да гледаме двубоя от Първа лига?


Левски - Ботев Враца по ТВ: Къде да гледаме двубоя от Първа лига?
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

3814 0

Левски приема отбора на Ботев Враца в двубой от петия кръг на Първа лига, който стартира в 18:45 на стадион "Георги Аспарухов". "Сините" ще опитат да постигнат лесна победа за самочувствие преди важния двубой с Апоел Беер Шева, който е в четвъртък (17.08), като първата среща завърши 0:0 в Израел. 

"Сините" оставиха много добри впечатления с играта си от началото на сезона, но записаха 2 победи и 2 равенства в шампионата. Загубите дойдоха от ЦСКА 1948 в първия кръг и от Локомотив Пловдив в последния, като на "Лаута" изиграха много добър мач въпреки поражението.

В Европа отборът на Николай Костов отстрани северномакедонския Шкупи с общ резултат 3:0, а в първия мач срещу Апоел може да съжалява, че не си тръгна с победа. Лошата новина за наставника е, че няма да може да разчита на Марин Петков, който се контузи в Израеал и не е ясно точно колко време ще отсъства. Не е известно и състоянието на Жереми Петрис и Кристиан Димитров, които също са с травми.

Днешният им съперник - Ботев Враца, не се намира в особено добра форма. От началото на сезона има 3 загуби и 1 една победа срещу Славия у дома. В последните си 3 мача помежду им Левски постига победи с по 2:0. Срещата Левски - Ботев Враца може да я следите НА ЖИВО в Sportlive.bg, както и да я гледате пряко по Диема Спорт.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички