В Северна Македония категорични за мача с Левски: Ад очаква Шкупи в София (ВИДЕО)


В Северна Македония категорични за мача с Левски: Ад очаква Шкупи в София (ВИДЕО)
Снимка: Mario Chomakliyski / LAP.bg

10440 0

В Северна Македония отразиха огромния интересен, който феновете на Левски имат преди реванша с Шкупи. "Сините" изкупиха билетите за по-малко час, което наложи от "Герена" да пуснат допълнително в продажба и сектор "Г". За там ще бъдат отпуснати още 1000 билета.

В РСМ категорични, че "ад" очаква Шкупи на стадиона

"Тази сутрин имаше голяма тълпа пред касите, като имаше стотици фенове на българския колос, нетърпеливи да бъдат сред първите, които ще се сдобият със скъпоценното листче. Причината за толкова големия интерес е не само добрият резултат за отбора, но и инцидентите отпреди седмица в Скопие, довели до двадесетина българи в скопския затвор", пише "sport1.mk".

Левски си осигури комфортна преднина от 2 гола в първия мач и сега остава само да затвърдят доброто си представяне и да не допуснат изненада. Вече е ясно, че северномакедонски фенове няма да има. Имаше предупреждение, че граждани на тази страна няма да бъдат допуснати на стадиона. А от Левски вече научиха наказанието си след първия мач в Скопие, който е солена глоба и предупреждение за затваряне на част от стадиона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички