В ПАОК забраниха мислите за отпадане от Левски


В ПАОК забраниха мислите за отпадане от Левски
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

2136 0

Спортният директор на ПАОК Жозе Бото е наложил забрана на футболистите и останалите в клуба да мислят за отпадане от Левски. Португалецът, който е стратег на спортния проект на Иван Савидис, е категоричен, че "двуглавите орли" ще изхвърлят българския гранд по пътя към груповата фаза на Лигата на конференциите, пише "Тема Спорт".

"Трябва да сте наясно, че всички в отбора имате пълното доверие и подкрепа от страна на треньора Разван Луческу и от мен като спортен директор. Вие сте част от ПАОК, защото сме преценили, че го заслужавате. Нашето доверие и вяра във вашите качества няма да имат никакво значение, ако самите вие не вярвате в силите си", заяви Бото пред играчите.

"От днес налагам пълна забрана през главата на когото и да е от играчите, треньорите и медицинския щаб да минават мисли за отпадане от Левски. Не искам във вас да има и следа от негативизъм. Изисквам единствено позитивно настроение, усилена работа и вяра в способностите, които са ви направили играчи на ПАОК. Ако изпълните тези условия, тогава всичко ще бъде наред", продължил е португалецът.

Левски победи гръцкия тим с 2:0 в първата среща между двата тима, провела се в българската столица. Тогава "сините" бяха определяни за аутсайдери, но успяха да поднесат изненадата. 

Бото започна работа при "двуглавите орли" в началото на годината. Преди това той е работил като шеф на скаутите на Бенфика и Шахтьор Донецк.

Вижте как се разви срещата на стадион "Георги Аспарухов"!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички