В ПАОК "окапват като круши", счупено ребро обърка плановете на гърците


В ПАОК "окапват като круши", счупено ребро обърка плановете на гърците
Снимка: Getty Images

2543 0

Футболистите на ПАОК взеха да изпокапват като круши, което е добра новина за Левски преди мачовете между двата отбора от Лигата на конференциите. Първият е на 21 юли в София, седмица по-късно е реваншът в Солун.

Нападателят Нелсон Оливейра е със счупено бедро и ще трябва да остане неподвижен минимум 10 дни. Португалецът се очакваше да получи шанс срещу "сините", след като основното оръжие в атака на "черно-белите" - Антони Чолак, беше продаден на Рейнджърс.

Срещу Левски тимът от Солун ще бъде и без един от най-опитните си футболисти - Омар Ел Кадури, за което вече се писа. Той получи травма в бедрото на тренировка преди няколко дни и ще стои далеч от терените около месец. 31-годишният марокански национал имаше проблеми с контузии и през миналия сезон, но все пак записа 26 мача и 2 гола.

След резултатите от медицинските тестове старши треньорът Разван Луческу спешно е привикал на лагера в Нидерландия 18-годишния Йоргос Куциас.

В Левски обаче също има голям проблем. Звездата на тима Ивелин Попов е аут за първия мач и почти сигурно пропуска и реванша.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички