Без почивка за Хосе Кордоба - ще "огрее" на още един турнир


Без почивка за Хосе Кордоба - ще "огрее" на още един турнир
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

4160 0

Откритието на Левски през сезон 2021/22 - Хосе Кордоба, изигра последния си мач със синята фланелка на 24 май, когато се появи на терена за едно полувреме в демонстративната среща между "Синя приказка I" - "Синята приказка II".

Пет дена по-късно той излезе като титуляр за отбора на Панама до 23 години на международния турнир в Тулон (20-годишният бранител дори вкара по зрелищен начин дузпа). Във вчерашния 1 юни Кордоба отново изигра 90 минути, този път срещу Аржентина (до 20 години) и инкасира минимална загуба - 0:1. 

За младежите на Панама остава още един двубой от груповата фаза в Тулон (срещу Саудитска Арабия), който ще се състои на 4 юни - денят, в който Левски стартира лятна подготовка!

По всичко личи, че за Кордоба няма да има никаква почивка през това лято - от мъжкия тим на родната му страна също смятат да му пратят повиквателна, тъй като имат мачове от Лигата на нациите в зона КОНКАКАФ. Новината бе обявена от директора Кристиан Нунес, а Панама трябва да играе срещу Канада на 6 юни и срещу Мартиника на два пъти - 10 и 13 юни!

Вижте още: Мъри Стоилов постави ултиматум на шведско крило за Левски

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички