В Левски ще плащат на новия треньор повече от на Костов, по-малко от на Мъри


В Левски ще плащат на новия треньор повече от на Костов, по-малко от на Мъри
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

6029 0

В Левски са определили бюджета за заплата на новия си постоянен треньор. Той ще поеме "сините" след напускането на Николай Костов след края на сезона. Все още обаче не е ясно кой ще заеме поста.

Бюджетът за заплата на новия треньор

Който и да е, той ще получава 30 000 лева на месец. Това е два пъти повече от възнаграждението на Костов, но и два пъти по-малко от това на Станимир Стоилов, който прибираше по 60 000 лева месечно.

Освен Генчев, Сираков обмисля и варианта със сръбски треньор

На "Герена" вече се оглеждат за нов треньор, като сред най-често споменаваните имена е това на Станислав Генчев, наставникът на Крумовград.

Сираков се оглежда и в Сърбия

Според вестник "България Днес", който пише за бюджета за новия треньор, собственикът на "сините" Наско Сираков е задействал и контактите си в Сърбия, за да види какви варианти има там.

Оттам да дойде новият треньор е съгласен и бившият треньор на Левски - Ангел Станков. "В Сърбия и цяла бивша Югославия клубовете имат запазени традиции в изграждането на качествени кадри. Затова винаги има вариант да се потърси такъв наставник", мотивира се той. Димитър Димитров-Херо вече обясни вариант ли е за Левски. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички