Връща ли се Димитър Димитров в Левски? Херо директно отговори


Връща ли се Димитър Димитров в Левски? Херо директно отговори
Снимка: Yasen Georgiev / LAP.bg

13360 0

Един от треньорите, чиито имена бяха спрягани за нов старши треньор на Левски - Димитър Димитров, отговори на спекулациите. Както е известно, сегашният наставник на "сините" Николай Костов ще остане в отбора до края на сезона.

За новата кампания обаче той няма да бъде заменен от Херо, като това призна самият Димитров. Припомняме, че Херо бе начело на отбора в началото на този век, но не се задържа много. В България е водил още Нефтохимик, Литекс, Велбъжд, Локомотив Пловдив, Нафтекс, Черноморец, Лудогорец, Берое, Арда и Спартак Варна.

Димитър Димитров обаче няма да се завърне в Левски. Той бе категоричен по темата, като допълни, че това "няма как да стане". Ето и точните му думи, когато е потърсен за отговор от колегите от "Тема спорт":

Димитър Димитров - Херо няма да се връща в Левски

Херо отряза Левски

"Да ви успокоя, няма никаква промяна с Левски (бел. ред. смее се). Сега вече не са ме търсили, не съм в списъка. Няма твой колега дори, който да ме е питал – а бе, нещо контакти имате ли. Те знаят, че няма как стане" - заяви той.

За последно Димитър Димитров бе начело на Спартак Варна, където остана само за 17 мача - от 1 януари 2023 година до 6 юни същата година. Той не успя да спаси варненци и те изпаднаха във второто ниво на футбола в страната. Неотдавна Димитър Димитров - Херо направи любопитен коментар след загуба на Левски от ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички