"Половин Европа гледа Хосе Кордоба", каза панамски журналист и обяви кой е най-близо до подписа му


"Половин Европа гледа Хосе Кордоба", каза панамски журналист и обяви кой е най-близо до подписа му
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

4332 0

Половин Европа се интересува от футболист на Левски. Става дума за защитника Хосе Кордоба, а признанието дойде от журналист от родината му Панама, който го определи като "най-добрия централен защитник в Първа лига".

Кандидатът, който е едни гърди пред другите

Според сънародника на Кордоба обаче Глазгоу Рейнджърс е с едни гърди пред останалите кандидати и колегата ни от Южна Америка се надява именно там защитникът да продължи кариерата си.

Според колегата защитникът струва 2-3 милиона паунда

"Кордоба е най-добрият централен защитник в Първа лига"

"Има интерес и ухажори тук и там. Шотландският клуб Рейнджърс прояви силен интерес, вече знаем за интереса от страна на Бешикташ. Има отбори от Франция, от Турция, половин Европа гледа Кордоба, защото той има уменията, млад е, може да бъде лидер и защото е най-добрият централен защитник в българската лига", заяви Хосе Мигел Домингес Флорес, цитиран от thescottishsun.co.uk.

Звездата на "сините" е достъпен за мераклиите

"Това говори много за футболист, който струва около 2-3 милиона паунда – доста достъпна цифра за отбори, които могат да платят. Ситуацията с Рейнджърс ми се струва впечатляваща. Те са отбор от Шотландия, който има пари, има проект и винаги се състезава в Шампионска лига. Ако не там, то поне в Лига Европа или Лигата на конференциите. Това е положително за него – надявам се да го разбере", допълва журналистът.

Централният защитник е в Левски от лятото на 2021 година. Досега той е бил свързван с клубове като Лил, Юнион Сен Жилоа, Бешикташ, Олимпиакос, Айнтрахт, Хамбургер, Ланс и други. А според слуховете в Левски е дошла оферта за 3 милиона евро за Кордоба. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички