В "Левски" се надяват на нов футболист до края на седмицата


В "Левски" се надяват на нов футболист до края на седмицата
Снимка: Levski news

1753 0

От щаба на „Левски“ се надяват да привлекат нов футболист до края на трансферния прозорец у нас. Това обяви треньорът на „сините“ Стойчо Стоев.

Въпреки тимът се иска да привлече отново Либан Абди, за момента връщането на футболиста на „Герена“ не е сигурно. „Либан Абди не е футболист на Левски. Той не е скъсал договора си, въпреки че се появиха такива информации. Надявам се до 15-ти да вземем нов футболист“, сподели Стоев. Той разкри, че вече се водят преговори с конкретен играч, но не пожела да назове името му.

"Преговаряме и с друг футболист, но винаги се появяват някакви пречки. Веднъж финансови, а друг път от организационен характер. Имаме нужда от нови, за да се повиши конкуренцията. Младите се справят добре и съм много доволен, но не може в даден момент да играеш със седем-осем юноши на терена.“, заяви наставникът на „сините“.

Стоев отрече, че Станимир Стоилов, който е начело на Астана, пречи за картотекирането на Атанас Курдов в „Левски“. „Стоилов е легенда на Левски. Той по-скоро би могъл да ни помогне, ако беше във възможностите му. Проблемът си е между Астана и Наско Курдов. Надявам се поне една от двете жълти карти да дойде до края на седмицата, защото е много трудно да играеш четири мача без централен нападател“, сподели Стоев.

В следващия кръг "Левски" е домакин на Монтана. Двубоят е в събота от 20:00 часа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички