"Левски" тръгва на война с БФС, ще брани треньора до дупка


"Левски" тръгва на война с БФС, ще брани треньора до дупка

1329 0

"Левски" се готви за война с БФС, при положение, че Стойчо Стоев бъде наказан от Дисциплинарната комисия.

Както е известно, треньорът на „сините" беше изгонен при победата на тима с 1:0 като гост на Черно море. Повод за решението на съдията Вихрен Манев беше невъздържаното поведение на Стоев, когато беше ударен с бутилка след гола на „Левски".

От „Герена" ще претендират, че избухването на треньора е вследствие на поведението на феновете на Черно море. Самият Стоев призна, че преди инцидента с бутилката той е бил замерян и с камъчета от привържениците на „моряците".

Чаканото наказание ще бъде второ за наставника на „сините" ще бъде второ за него от началото на сезона, след като вече не води отбори в един мач заради изгонването му по време на двубоя с „Ботев" (Пловдив) от първия кръг на „А" група (1:1).

Сега Стойчо Стоев е заплашен от наказание между един и пет мача. В правилника няма предвиден случай с изритана бутилка към терена и това попада в графа „Други" - точка 34, алинея 1, точка 6. Това предвижда санкция от 500 лева и лишаване от права за един мач. Наказанието може да скочи до пет мача, ако съдията е описал в доклада си, че поведението на треньора на „Левски" е опит за саморазправа. Глобата пък може да нарасне на 1000 лева, ако Стоев е оспорвал решението на рефера да бъде отстранен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички