Стоев: Мен ще ме накажат, но този, който ме уцели, няма да бъде санкциониран


Стоев: Мен ще ме накажат, но този, който ме уцели, няма да бъде санкциониран
Снимка: БГНЕС

1843 0

Наставникът на „Левски“ Стойчо Стоев отново коментира ситуацията по време на мача с „Черно море“, когато беше уцелен с бутилка от фенове на домакините. Треньорът е категоричен, че това не може да продължава повече и сподели разочарованието си, че той ще бъде наказан, а този, който го е уцелил – няма.

„Това, което стана е, че една бутилка ме удари. Не видях откъде идва, защото не гледам към трибуните, а към терена. Беше доста неприятно. Моята реакция беше такава, че показах на делегата и четвъртия съдия това, което се е случило, а той ми каза, че ще го опише. Ритнах бутилката към терена, защото щеше да е много по-лошо, ако го бях направил към трибуните и ме изгониха. Не съм обиждал съдиите. Главният съдия ме изгони, защото така пишело в правилника."

"Елин Топузаков също пострада. Не видях с какво е ударен, но в съблекалнята си слагаше лед до окото. Не може да се продължава по този начин. Мен ще ме накажат, но този, който ме уцели няма да бъде санкциониран.“, сподели наставникът преди днешната тренировка на "сините".

„Аз съм спокоен и уравновесен човек, но виждате докъде се стига в дадена ситуация. Гонят ме за първи път от началото на кариерата ми“, добави още Стоев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички