В "Левски" решават до седмица остава ли Стоев, по-скоро ще...


В "Левски" решават до седмица остава ли Стоев, по-скоро ще...
Снимка: БГНЕС

1610 0

Продължава да цари неяснота около треньорския пост в "Левски". До издънката с 2:3 от Локомотив Пловдив на "Герена" нещата клоняха към сигурното оставане на Стойчо Стоев и за следващия сезон. Тимът бе в поредица от 10 мача без загуба, а играта бележеше видим прогрес. Срещу черно-белите във вторник вечерта обаче Левски пропиля с лека ръка аванс от две попадения на почивката и сред запалянковците на столичани отново се появиха съмнения, че под ръководството на Стоев отборът може да запише добро представяне в Лига Европа и да спечели трофей през следващия сезон.

Треньорът обаче продължава да се ползва с доверието на голяма част от управата. През следващата седмица той ще има среща с шефовете. След нея ще стане окончателно ясно и бъдещето му, пише "Тема Спорт".

Стоев има договор с Левски и за следващия сезон, въпреки че в началото на пролетта от клуба обявиха, че срокът на контракта му е до месец юни тази година. Към момента ръководството на Левски не е обсъждало сериозно вариант за наследник на Стоев. И затова е много малко вероятно босовете да се решат на рокади до края на сезона, още повече че времето за лятна подготовка ще е кратко, предвид завръщането на състава след двегодишно отсъствие в евротурнирите.

Шефовете на "сините" ще бъдат поставени в неловка ситуация само ако Стоев сам пожелае да си тръгне.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички