В Левски получиха оферта за Краев и умуват над нея


В Левски получиха оферта за Краев и умуват над нея
Снимка: Levski.bg

4344 0

В Левски са получили оферта за един от българските си играчи. Клуб, по всяка вероятност чуждестранен, е изпратил запитване за дефанзивния халф Андриан Краев, върху което на "Герена" умуват, пише "Тема спорт".

Въпросният клуб не е единственият чуждестранен "ухажор" на 23-годишния футболист и няма да е изненада, ако се стигне до раздяла между него и клуба още през зимата.

През лятото Краев беше забелязан от унгарския гранд Ференцварош, но до сделка не се стигна. През есенния полусезон халфът получаваше достатъчно игрово време и дори успя да вкара 2 гола - на Ботев (Враца) и Арда (Кърджали). Той се разписа и за Купата срещу аматьорския Вихрен (Сандански).

Изданието пише още, че най-голям интерес сред футболистите на Левски събират Ноа Сонко Сундберг и Хосе Кордоба. Про сериозна оферта някой от тях може да бъде продаден през зимата. А ето каква е ситуацията с вратаря Николай Михайлов. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички