В Китай: Обертан направи най-силния сезон в кариерата си в Левски


В Китай: Обертан направи най-силния сезон в кариерата си в Левски

2189 0

В далечен Китай следят кариерата на футболиста на Левски Габриел Обертан. Местната медия football.fan-piece.com направи проучване на футболистите, напуснали Нюкясъл през 2016 след отпадането на тима от Висшата лига в Чемпиъншип. Тук се споменават имена като Муса Сисоко, Жоржиньо Вайналдуум, Андрюс Таузенд, Реми Кабеля, Флориан Товен, Фабрицио Колочини и други.

В статията място намери и крилото на Левски, пише "Тема Спорт". Французинът бе част от отбора на "свраките" след престоя си в Манчестър Юнайтед, но напълно разочарова. Логичното се случи и той се оказа ненужен на клуба, след което последваха безлични представяния в руския Анжи Махачкала и Уигън.

От лятото на 2017 година Обертан е част от Левски, където до момента изигра 35 мача във всички турнири и отбеляза три попадения. В материала си китайските журналисти отбелязват, че сезонът в личен план за французина е най-добрият от десет години насам. Въпреки че Левски не успя да спечели трофей през този сезон, Обертан трябва да бъде доволен от представянето си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички