Делио Роси: Не мога да разбера как десетия играе бараж за Лига Европа, но съм щастлив, че победихме


Делио Роси: Не мога да разбера как десетия играе бараж за Лига Европа, но съм щастлив, че победихме
Снимка: Оф. сайт на Левски

3822 0

Треньорът на Левски Делио Роси разкри, че е доволен от победата на своя тим с 4:1 над Черно море. С тази победа "сините" се класираха за участие в европейските клубни турнири през новия сезон. Италианецът разкри, че не вижда как може "10-я" в класирането да играе бараж за Европа, но е щастлив от това, че момчетата му са доказали, че са по-добри. Роси отново отказа да коментира бъдещето си.

"Един мач, в който се видя, че превъзхождахме тима на Черно море. Имаше един период от пет минути, в който изпуснахме нещата от контрол, но се видя, че сме по-добре.

Странно е това, че според регламента на Първа лига 10-ят отбор може да играе бараж за европейските клубни турнири, но ние доказахме, че сме по-добри и заслужено ще играем.

Имаше критики, че играем дефанзивно, но това не е така. Трябваше ни малко време, но започнахме да играем офанзивния футбол по начина, по който аз исках. Отборът ни е балансиран и съм доволен от това, което виждам. 

За моя пост няма да коментирам аз. Трябва ръководството да каже. Играчите ми заслужаваха да се класират. През сезона се видя, че има само два отбора, които са по-добри от нас. Единствено може да съжаляваме за изпуснатия финал за Купата на България. Не знам дали ще съм аз треньор през следващата година, но този отбор заслужава да играе в Европа."

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички