ВИДЕО: Прохазка плаче за Левски и феновете, те го молят "Остани"


ВИДЕО: Прохазка плаче за Левски и феновете, те го молят "Остани"
Снимка: Официален сайт на Левски

3611 0

Силни емоции вълнуваха халфа на Левски Роман Прохазка след последния мач на "сините" за сезона - баража за Лига Европа срещу Черно море. Словакът неофициално като че ли си взе сбогом с публиката на отбора и със стадиона след победата с 4:1.

След последния съдийски сигнал чужденецът с най-добър български на "Герена" направи обиколка на стадиона, като бе топло приветстван от феновете. Привържениците скандираха името му, а после го изпратиха с възгласи "Остани!". Всичко това допълнително разчувства словака, който се превърна в любимец на почитателите на Левски със своята отдаденост и сърцатост. Той подари фланелката си на фен, като в замяна получи фланелка от друг и бе окичен сис син шал.

Прохазка се прибра в тунела с разплакани очи, като на последните възгласи "Остани" отговори с въздушни целувки.

Пред съблекалнята халфът, който дори в някои мачове беше капитан на отбора през сезона, бе посрещнат от дечица с разплакани очи. Те се питаха дали любимецът им ще остане в отбора. Децата го изпратиха до колата му, като развълнуваният играч не успя да им даде отговор.

Договорът на словака с Левски вече изтече, но няма яснота дали ще бъде продължен. Не е ясно и кой се дърпа по този въпрос - клубът или самият играч. В същото време се появиха информации, че универсалният футболист е желан от няколко силни европейски отбора, които го блазнеха с участие в Европа.

В същото време стана ясно, че звездата на "сините" е изравнил постижението на Лусио Вагнер за чужденец с най-много мачове за отбора - 173. Не е ясно дали словакът ще успее да подобри този рекорд.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички