В Гърция разкриха кой левскар иска Арис и обявиха: Той отказа нов договор със "сините"


В Гърция разкриха кой левскар иска Арис и обявиха: Той отказа нов договор със "сините"
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

7345 0

Любопитна информация дойде от съседна Гърция. Там най-накрая повдигат завесата около това кой футболист на Левски е желан от техния Арис и той не е нито един от тези, които досега се споменаваха в медиите.

Не Уелтън, не Сундберг, а Кръстев

Сайтът hellas.postsen.com пише, че гръцкият клуб иска да привлече халфа Филип Кръстев. Изданието потвърждава информацията, че човек на Арис е пътувал до София, за да гледа мач на "сините". Целта обаче е бил българският национал, не някой измежду Ноа Сонко Сундберг и Уелтън.

Как ги впечатли той?

В южната ни съседка отбелязват, че 21-годишният футболист може да играе на всички позиции в полузащитата и прави отличен сезон с Левски. Той има на сметката си 7 гола и 5 асистенции в 34 срещи.

Фуфо е отрязал "сините"?

Като се позовава на гръцката "Gazzeta", сайтът пише, че от "Герена" са се опитали да подновят договора за наем на Кръстев, но той е отказал, тъй като смята, че клубът е сбъркал, позволявайки треньорът Станимир Стоилов да си тръгне. Футболистът е на мнение, че Мъри има катализиращ принос за неговото развитие.

Как планират да го привлекат гърците?

Информацията от Гърция гласи още, че договорът на халфа с белгийския Ломел изтича пез лятото на 2025 година. Арис иска да се възползва от отказа му да остане в Левски и да го вземе под наем с опция за закупуване на правата му. А ето как агентът на Кръстев даде надежди, че той ще остане в Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички