Арис иска играч от България, но не е нито Уелтън, нито Сундберг


Арис иска играч от България, но не е нито Уелтън, нито Сундберг
Снимка: Levski.bg

2552 0

В Гърция опровергаха информация, че Арис има интерес към Сонко Сундберг и Уелтън от Левски.Според информация на "yellowradio.gr" жълто-черните се оглеждат сериозно в България, но за друг футболист.

Арис иска играч от България, но не се посочва името му

Миналата година Арис "пазарува" и от България, като придоби Брадли Мазику от ЦСКА София, а с оглед на следващия сезон отново изглежда, че "поглежда" към съседната държава, пише още гръцкото издание.

С вчерашната победа над Волос Арис си "подпечата" 5-ото място и европейския билет. Това означава, че отборът ще се старае да се подсили преди да започнат двубоите в Европа.

Според информациите Арис се е договорил с играч България, като се смята за отличен избор. Неговото име обаче не се споменава, нито от кой отбор е. Сундберг и Уелтън са в списък с играчи, които са били предложени на техническия директор на Арис Робърт Паликуца, но за момента не изглежда, че отборът се интересува от тяхното привличане. За интерес към звездите на Левски се заговори, когато се появи информация, че Станимир Стоилов е спряган за нов наставник на Арис.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички