"Уважаеми Акционери": Левски с важна информация преди ОСА


"Уважаеми Акционери": Левски с важна информация преди ОСА
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1699 0

Ръководството на Левски разпространи важна информация преди Общото събрание на акционерите (ОСА), което ще се проведе на 6 април от 11:00 часа в Сектор "А" на стадион "Георги Аспарухов".

От "Герена" уведомиха акционерите, че, с оглед на очаквания интерес, регистрацията за участие ще започне с 30 минути по-рано - в 9:30 часа. Всеки един от тях трябва да носи документ за самоличност, с който да се легитимира, заедно с копие или оригинал на своите акции или временни удостоверения.

Ето какво гласи цялата публикация на Левски:

"Уважаеми Акционери,

Във връзка с провеждане на Общо събрание на акционерите (ОСA) от „Професионален футболен клуб Левски“ АД, което ще се проведе на 6 април 2023 г. от 11:00 часа в сектор „А“ на стадион „Георги Аспарухов“ с адрес: гр. София, ул. „Тодорини кукли” № 47, Ви уведомяваме за следното:

С оглед на очаквания интерес регистрацията на акционерите за участие в Общото събрание ще започне с 30 минути по-рано - в 9:30 часа. В сектор „А“ на стадион „Георги Аспарухов“ ще се влиза през вход „VIP“, като регистрацията ще се осъществява на сектор „А“.

Всички акционери – физически лица, които имат желание да вземат участие в ОСA, следва да носят документ за самоличност, с който да се легитимират при регистрация, заедно с копие или оригинал на своите акции или временни удостоверения.

Акционерите – юридически лица, които имат желание да вземат участие в ОСA, се представляват от вписаното им представляващо лице. В случай че представляващото ги физическо лице е възпрепятствано, следва да ги представлява друго дееспособно физическо лице с изрично пълномощно. Ако дружеството се представлява единствено заедно от повече лица, представляващите следва да упълномощят едно физическо лице да упражни правата им на общото събрание".

!Какво точно следва да се представи при регистрацията за участие в ОСА, можете да видите ТУК!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Станимир Стоилов недоволства: Не може заради 8 отбора, които играят 1/4-финали, другите да стоим по 20 дена без мачове

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички