Бъдеще в Левски: Станимир Стоилов отговори за себе си, Хосе Кордоба и Георги Миланов


Бъдеще в Левски: Станимир Стоилов отговори за себе си, Хосе Кордоба и Георги Миланов
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

12781 0

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов говори след успеха с 4:0 срещу Витоша Бистрица. Мъри бе запитан по важни и актуални теми при срещата с медиите, като неминуемо една от тях бе тази с неговото бъдеще.

Тръгва ли си Станимир Стоилов от Левски?

Появиха се слухове, че скоро може да се раздели със "сините", но специалистът поуспокои привържениците. Той призна, че ако има нещо, ще го научат първо от него. Ето как отговори на въпроса за интереса към него:

"Отдавам ги на интереса към футболен клуб Левски. Второ, много от нещата се и преекспонират. Ние сме демократична държава, всеки може да говори каквото си иска. Естествено, отдавам го донякъде и на нездравата обстановка и постоянните разговори, които се водят.

На този етап, когато има нещо - ще го разберете първо от мен. Никога не съм крил нищо" - сподели Станимир Стоилов.

Той бе запитан и за други фигури около "синия" клуб. Става въпрос за играча, който предизвиква най-голям интерес от състава на Левски - Хосе Кордоба, както и за Георги Миланов, който наскоро бе продаден в Близкия изток, но изглежда има немалка вероятно отново да се върне в София.

"Общо взето отговорът ми е същият. Няма истина, за да ги коментирам (бел. ред. спекулациите). Няма интерес към Хосе Кордоба, твърде е рано все още за интерес. Същото е и за входящи трансфери.

Георги (бел. ред Миланов) си има договор с неговия дубайски отбор до 30 юни. Ако прецени, че там не може да продължи, естествено, че ще видим дали ще можем да стигнем до разбирателство за неговото присъствие в Левски" - сподели Мъри. Вижте повече за бразилската самба на "Герена" - как Левски разкъса Витоша Бистрица.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички