"Ултрас Левски" с остра позиция: Предварителният тест „тире“ е преминат със слаб 2


"Ултрас Левски" с остра позиция: Предварителният тест „тире“ е преминат със слаб 2
Снимка: Официален сайт на Левски

3332 0

Фенската организация "Ултрас Левски" излезе с позиция относно последните събития в "синия" клуб и най-вече дарението от Делян Пеевски, което предизвика много полемики сред феновете. От фракцията описват случилото се като морален фалит, който e "приет единодушно в кухнята на клуба". Освен това допълват: "много хора, гравитиращи около ФК Левски, отдавна продадоха морала си за жълти стотинки. Не сме изненадани от техните изказвания и действия. За жалост някои от тях днес продадоха и морала на любимия отбор отново без много да се замислят и отново за жълти стотинки".

Ето и цялата позиция:

Ако финансовият фалит надвиснал над клуба ни бе голям проблем пред Левскарската общност, моралният фалит, който днес бе единодушно приет в „кухнята“ на нашия дом, е огромно срамно петно върху Левскарщината. Това „дарение“, което ние бихме нарекли тест „тире“, бе толкова провакативно и елементарно, че и първолак не би му се вързал и би върнал на секундата. Първолак, но без обвързаности. За жалост в „кухнята“ на ФК Левски и в част от публиката ѝ никой не поиска да скъса с политическите си такива и маските окончателно паднаха.

Много хора, гравитиращи около ФК Левски, отдавна продадоха морала си за жълти стотинки. Не сме изненадани от техните изказвания и действия. За жалост някои от тях днес продадоха и морала на любимия отбор отново без много да се замислят и отново за жълти стотинки. Така сложиха срамното петно не само върху самите тях, а и върху всеки един истински Левскар. Същите тези трохи, идващи в „точния момент, на точното място“ можеше да бъдат събрани за пет дни от Левскарската общост. А след тези пет дни клубът щеше да излезе много по-силен, а Левскарите - много по-решителни и сигурни, че са поели по правилния път – този, който води към „Чист и свободен Левски“.

Провокацията, която бе направена изключително хитро в много важен момент, е успешна. Предварителният тест „тире“ е преминат. За наше съжаление оценката е СЛАБ 2. В очакване сме на истинския тест, който очевидно предстои. Ако някой си мисли или се надява, че трохите подхвърлени вчера, са спасение за отбора или живее живота си в жестока заблуда, или следва интереси, които водят ФК Левски към пропастта. Точно тези трохи поставят най-голямата въпросителна относно спасението на отбора. Даренията досега, както и предстоящите такива, щяха да надхвърлят десетки пъти това, което не бе върнато. „Сто и петдесет лири ли ви са по-мили, или вечен живот?“. На този въпрос трябваше да отговорят присъствалите на управителния съвет днес. Силно се надявахме поне някои от тях да изберат вечния живот и да продължат и завършат започнатото. За другите бяхме сигурни, че някой е направил избора преди тях. Битката за запазване на честта и достойнството на отбора и неговите привърженици би трябвало да бъде водеща преди всяко едно такова решение. За жалост все по-малко останаха хората, които искат да водят тази битка в името на отбора. За честта, която нашите предци ни завещаха да браним, и за достойнството, което за нас няма алтернатива.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички