"Ултрас Левски" остава извън сектор "Б", обяви как може да се спаси клубът финансово


"Ултрас Левски" остава извън сектор "Б", обяви как може да се спаси клубът финансово
Снимка: Yulian Todorov/ LAP.bg

2787 0

Привържениците на Левски от фракцията "Ултрас Левски" призоваха съратниците си на масова подкрепа към клуба, като купуват абонаментни карти, артикули от официалния магазин и подкрепа на стадиона.

Според организираните фенове по този начин клубът ще се спаси финансово. От групата обявиха и, че остават извън сектор "Б", а на домакинските срещи ще заемат местата си в блок 5 на сектор "А".

Ето какво написаха от фракцията в социалните мрежи:

"Левскари,

днес се дава началото на един сезон, който ни кара да тръпнем в очакване, изпълнени с много надежди! Сезон, в който трябва да се завърнем в борбата за титлата. Сезон, в който се завръщаме в Европейските клубни турнири. Сезон, в който ще защитаваме наскоро спечелената Купа на България. И най-вече сезон, в който трябва да направим решителните крачки към окончателно финансово спасение на клуба ни и полагането на стабилни основи за много по-добро бъдеще.

Всичко това минава през силна и безрезервна подкрепа към отбора! Призоваваме за масово участие в кампанията “Всички заедно”, чрез закупуване на абонаментни карти, подновяване на членските карти, изкупуване на официалните екипи и най-вече за неистова подкрепа от трибуните и пълни стадиони навсякъде, където играе Левски!

И през този сезон на домакинските мачове нашата организация ще подкрепя отбора от Блок 5 в сектор А на стадион “Георги Аспарухов”. Нека всеки мач на Герена се превърне в празник за сините привърженици, а ние ще допринесем с каквото можем за това! Всички за Левски!

САМО ЛЕВСКИ!"

Вижте къде може да следите или гледате ЦСКА 1948 и Левски НА ЖИВО!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички