Ужас за Андриан Краев: Трансферът в Лудогорец пропадна, Сираков го вади от отбора?


Ужас за Андриан Краев: Трансферът в Лудогорец пропадна, Сираков го вади от отбора?
Снимка: Levski.bg

8390 0

Сериозни неприятности са надвиснали над главата на един от основните футболисти на Левски - Андриан Краев. Самият той до голяма степен е отговорен за тях.

Какво се случи?

Родният национал успя да си навлече гнева на мажоритарния собственик на клуба Наско Сираков. "Мач Телеграф" твърди, че Лудогорец, заради който полузащитникът разигра куп циркове на "Герена", се е отказал от привличането му.

Още: Само в SportLive! Георги Илиев – Майкъла: Отборите в Първа лига трябва да са 12! Много клубове нямат финансиране и уреждат мачове

Още от лятото "орлите" се опитват да си осигурят подписа на халфа. Докато "сините" се мъчеха да си осигурят нов договор с него, агентът му Джон Ингълс преговаряше открито с разградчани, които да го вземат като свободен агент. Това е и причината Краев да поиска впечатляващите 15 000 евро заплата от Левски - сума, която знае, че няма как да получи.

Той заявил, че не разговаря с представители на Лудогорец, но в същото време от "Хювефарма Арена" излиза точно обратното, което загатва, че 24-годишният състезател просто е размотавал "сините".

Безмилостно наказание

Още: Ново начало: Владимир Гаджев и Николай Митов поемат Хебър Пазарджик?

Изглежда обаче подобна сделка няма да има, а договорът на играча със столичния гранд изтича идното лято. Така се открила страхотна възможност пред Сираков да даде урок, който халфът ще помни вечно. Твърди се, че босът е разпоредил националът повече да не стъпи на зеления "килим" до края на кампанията.

Редом с това, легендата на столичани отсякъл, че ще откаже каквато и да е оферта за халфа през зимата. Всичко това принудило Краев да преосмисли приоритетите си. Според информация, той вече е готов за преговори с Левски и то при значително занижени финансови изисквания. Решение за неговото бъдеще ще бъде взето след края на лагера в Турция.

Само в SportLive.bg! Георги Илиев – Майкъла отсече: Сираков не става за собственик на Левски, но никога няма да даде кокала! „Сините“ са на полуфалит

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички