Дори Transfermarkt обяви Фабрини за играч на Левски, какво се оказва?

Допреди няколко часа изглеждаше сигурно, че Левски има ново попълнение, още преди края на сезона. Авторитетният сайт transfermarkt.com вписа във визитката на италианския халф Диего Фабрини, че е част от българския клуб и никой нямаше да се усъмни, докато не проговори агентът на играча.

"Имаше разговори с Джовани Бекали за трансфер в Левски, но нищо не стана. Наистина писах на "Трансфермаркт", за да се измъкна, защото няма нищо реално. Диего не е подписал с никого и ще го направи едва след края на сезона. Той има оферти от Израел, Полша, Турция и Румъния", заяви Флорин Мане пред gsp.ro.

Вторият желан в Левски италианец иска сериозна заплата, сравняват го с Роналдо

Левски ще срещне трудности в привличането на италианския халф Диего Фабрини. Футболистът на румънския Ботошани е в напреднали преговори с Динамо ...

По темата с 28-годишния Фабрини говори и шефът на Ботошани Валериу Ифтиме, в чийто клуб играе Фабрини. "Той е висококачествен футболист в Лига 1 и ние му предложихме нов договор. Остава да видим дали ще го приеме, или ще отиде в България, или някъде другаде. От това, което чувам, той има оферти от България. Той иска да отиде някъде в чужбина, където ще взима 20 000 евро заплата", коментира Ифтиме. А каква заплата иска вторият италианец от Румъния, харесан в Левски, вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!